8 Ιουλ 2012

Και που εισαι ακομα

Tο βρήκαμε και το αναδημοσιεύουμε γιατί μας αφορά. Σε τόσα μέσα που αναδημοσιεύτηκε θα ήταν σοφότερο να το ονομάσει "καταγγελία δημότη".

Κατάντια στην Νέα Καλλικράτεια.

Σε μία Καλλικράτεια που είναι βουτηγμένη στα σκουπίδια, οι παραλίες με χορτάρια, η κεντρική πλατεία με τα ξερά συντριβάνια και το δημοτικό αναψυκτήριο (κάμπινγκ καταδρομέων) με δίχτυα παραλλαγής.
Ο δήμος Προποντίδας δουλεύει σε δύο ταχύτητες, με τα Μουδανιά να είναι σε εντελώς άλλο κλίμα με καθαρές πλατείες και πάρκα.
Οι τοπικοί άρχοντες τις Καλλικράτειας ασχολούνται με τα πόστα που θα κατέχουν και μοιράζονται μαγαζιά και καντίνες (Beach Bar) όσο οι αφελείς κάτοικοι συνεχίζουν και τους ψηφίζουν.

Φέτος το Δημοτικό σχολείο δεν άνοιξε ακόμα μήπως θέλουμε οι επισκέπτες της Καλλικράτειας να γίνουν επισκέπτες των γεωπονικών, των μυκονιάτικων και της σαχάρας?
Τι θα γίνει με την κατάντια μας θα ήθελα πολύ να ξέρω.
Κύριε Δήμαρχε πόσο ακόμα θα τους ανέχεστε?
Είστε ικανοποιημένος με την διοίκηση της τοπικής κοινότητας?
Αντιδράστε επιτέλους σε αυτήν την αλητεία που υπάρχει στην περιοχή μας.
Αγανακτισμένος Πολίτης

Υπάρχουν πολλές αλήθειες στο κείμενο. Η εικόνα είναι ακριβής. Για τους αιρετούς της Καλλικρατειας υποθέτω πως θα έρθει αργά η γρήγορα η ώρα που θα δώσουν εξηγήσεις. Όσον αφορά στα Μουδανεια, ρίξτε μια ματιά στο βιντεακι για να δείτε που έχουμε μπλέξει
.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου