11 Μαΐ 2013

Για τα σκουπίδια (εις την ν)

Με το Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Νέας Καλλικράτειας κ. Κώστα Πασσαλή είχε συνάντηση ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος
To θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα στη καθαριότητα στη Δημοτική Ενότητα Καλλικράτειας καθώς και στα τοπικά διαμερίσματα της.
Ο κ. Πάνας τόνισε την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου που η αύξηση του πληθυσμού είναι τεράστια επισημαίνοντας ότι ήδη κατά τη περίοδο των εορτών η κατάσταση ήταν ήδη πολύ δύσκολη σε όλη τη περιοχή της Καλλικράτειας αλλά και σε άλλες όπως η  Νέα Ηράκλεια.
Από τη πλευρά του ο  κ. Πασσαλής αναφέρθηκε στις προσπάθειες  που γίνονται από τη πλευρά του Δήμου με κύριο όμως πρόβλημα την έλλειψη προσωπικού το οποίο ευελπιστεί να λυθεί κατά κάποιο τρόπο με την έγκριση των πεντάμηνων συμβάσεων καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα.
Ο κ. Πάνας ενημέρωσε  ότι θα έρθει σε επικοινωνία με τους αρμοδίους φορείς για την επίσπευση των συγκεκριμένων διαδικασιών προκειμένου να έλθει προσωπικό στο Δήμο και να στηριχθεί το εργατικό δυναμικό της περιοχής για τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου