25 Μαρ 2013

Ν.Καλλικράτεια: απόφαση του δήμου για την κατεδάφιση των παρτεριών από τον πεζόδρομο της Οσίας Παρασκευής

Οι Ενεργοί Πολίτες προώθησαν τον λογικό πολιτικό ακτιβισμό και τα κατάφεραν για λογαριασμό όλων μας. Μπράβο τους. (Οι ανακοινώσεις τους εξακολουθούν να μη βγάζουν πολύ νόημα, αλλα δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα)

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Τετάρτη, 20/03/2013, όπου συζητήθηκε και το παραπάνω θέμα, τόσο το τοπικό όσο και το δημοτικό συμβούλιο, ανέτρεψαν πλήρως την προηγούμενη απόφασή τους, που ήταν η διατήρηση και η ανακατασκευή των παρτεριών με τους φοίνικες, στον πεζόδρομο της Νέας Καλλικράτειας, και αποφάσισαν την κατεδάφισή τους. Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν συλλογικά όργανα του δήμου μας, αλλά και πολίτες, με πρώτη την νέα γενιά, οι οποίοι με υπογραφές τους κατέγραψαν την αντίθεσή τους σε μία ακόμη καταστροφή.

Οι Ενεργοί Πολίτες ζήτησαν από το δημοτικό συμβούλιο, να φανεί συνεπές, στην απόφαση που το ίδιο ομόφωνα έλαβε πριν ενάμισο χρόνο, γιατί είναι αυτή που εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της Νέας Καλλικράτειας. Χωρίς κανέναν σεβασμό στην καταγεγραμμένη επιθυμία της πλειοψηφίας των δημοτών, χωρίς καμία τεκμηριωμένη και σοβαρή αιτιολογία, το δημοτικό συμβούλιο, επιβάλει με την δύναμη της πλειοψηφίας την άποψή του, θέλοντας να εξυπηρετήσει άραγε ποιους; Σε ποιους ανήκει ο πεζόδρομος και αποφασίζουν αυτοί και μόνον αυτοί; 

Οι ενεργοί πολίτες, θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν, να αγωνίζονται, να επιμένουν στην διάσωση των ελάχιστων που μας απομένουν και στην βελτίωσή τους. Στην διατήρηση της φυσιογνωμίας, αυτού του τόπου.

Ενεργοί Πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου