18 Ιουν 2012

Καλώς τους

Ο κ. Ευθύμιος Καρανάσιος απο τη ΝΔ, η κυρία Κατερίνα Ιγγλέζη του ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Γιάννης Δριβελέγκας με το ΠΑΣΟΚ, είναι οι νεοεκλεγέντες βουλευτές Χαλκιδικής.


 Ρίξτε μια ματιά στα βιογραφικά τους να ανοίξει η καρδιά σας.

igglezi
Γεννήθηκε στην Ιερισσό το 1967, όπου μεγάλωσε και κατοικεί ως σήμερα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε επί 18 χρόνια, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ως Δασολόγος στο Δασαρχείο της Αρναίας. Σήμερα είναι άνεργη.
Είναι μέλος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του.
Από τα εφηβικά της χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινωνικά και οικολογικά κινήματα. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Περιβάλλοντος Ιερισσού» και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ιερισσού.
Από το 2003 εκλέγεται στην Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων.
Συμμετείχε σε κινήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Χαλκιδική.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με συνέπεια και αποφασιστικότητα στον αγώνα ενάντια στην επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στη Χαλκιδική [εξόρυξη μεταλλουργία χρυσού], ενάντια στην περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή του τόπου της, ως μέλος του Συντονιστικού Συλλόγων και Φορέων Σταγείρων Ακάνθου.


bio1
DRIVELEGKAS
Γεννήθηκε το 1951 στη Θεσσαλονίκη, είναι μόνιμος κάτοικος της Καλάνδρας Χαλκιδικής.
Απόφοιτος του Φυσικομαθηματικού τμήματος του Α.Π.Θ. (Μαθηματικός) και αγρότης στο επάγγελμα.
Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική, με συνεχή και αδιάλειπτη συμμετοχή και δράση από το 1974.
Διετέλεσε, επί σειρά ετών, Γραμματέας του Αγροτικού Τομέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, μέλος της διοίκησης της ΠΑΣΕΓΕΣ και Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Χαλκιδικής.
Εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1993, του 2004, του 2007 και επανεκλέχτηκε, πρώτος βουλευτής σε σταυρούς στο νομό, στις εκλογές του 2009.
Κατά την Κοινοβουλευτική του διαδρομή, διετέλεσε αναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, εισηγητής του Κ.Τ.Ε. τουρισμού, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου
Kατά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που έγινε στις 17/06/2011 ορίστηκε υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων.

Καλορίζικοι και να τους χαιρόμαστε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου